Despre Noi

Compania maghiară Well Done Kft este o firmă cu o experienţă vastă şi istorie, care produce produse de curăţenie şi materiale auxiliare pentru gospodăria dumneavoastră. Fabrica a fost înfiinţată în anul 1996, în oraşul Komárom, bazându-se pe cunoştinţele şi experienţa firmei internaţionale de produse de curăţenie Well Done.

 

Compania a fost fondată bazat pe ideea că respectând nevoile clienţilor, doar produsele foart bune au dreptul de a fi prezente pe rafturile magazinelor, de aceea firma Well Done Kft produce şi vinde doar produsele care îndeplinesc această cerinţă.

 

Clienţii fideli a firmei noastre ştiu că produsele noastre sunt de înaltă calitate, emblema Well Done serveşte ca şi garanţie pentru produsele în care puteţi avea încredere, la nivel mondial.

 

Produsele de curăţenie de înaltă eficienţă Well Done au preţuri competitive, accesibile pentru oricine. Pe scurt, un produs al consumatorului contient, pentru care nu numai preţul este important, ci şi raportul calitate/preţ.

 

Produsele noastre pot fi împărţite în două categorii mari. Produsele de vânzare cu amănuntul pot fi găsite în majoritatea lanţurilor de magazine. Produsele gastro sunt achiziţionate de lanţuri de HoReCa şi intituţii prin intermediul distribuitorilor noştrii. Reputaţia şi calitatea produselor atrage comercianţii din ţările vecine: Slovacia, România, Croaţia, Austria, Germania, Olanda, Anglia şi alte ţări.

 

Compania noastră crede că un produs de curăţenie bun îşi face treaba fără spălare manuală. De aceea produsele Well Done sunt concentrate, de înaltă eficienţă şi fac majoritatea muncii de curăţenie în locul dumneavoastră.

 

Vă invităm să folosiţi produsele noastre. Avem încredere că după prima utilizare şi dumneavoastră veţi deveni un client fidel şi mulţumit.

 

ŞTIRI

2019.05.03.

Șervețele umede de toaletă

Oferă o curățare delicată a pielii și pot reprezenta o completare optimă a hârtiei igienice obișnuite.

Mai departe

2019.05.03

Hârtie igienică

Mai departe

2019.05.03

Sense Odorizant de cameră şi odorizant pentru ţesături

Vizualizaţi în Datorită componentelor specifice obținem prospețime imediată ȋn camere şi de asemenea pulverizând pe ţesături asigurăm o parfumare de lungă durată. Cu efectul de neutralizare al mirosurilor, parfumează în condiții de siguranță și eficienţă astfel recâștigăm atmosfera placută ȋn casă.

Mai departe

01/04/2019

Noua soluţie de curăţat geamuri

Vizualizaţi în catalogul nostru noua soluţie de curăţat geamuri, disponibil în două versiuni: Fresh şi Fresh mere.


Mai departe

2014.01.15.

Silicon protector

Formează un strat protector pentru a respinge praful , grăsimile , murdăria . Potrivit pentru ȋngrijirea şi curăţirea geamurilor , oglinzilor , mobilierului , cauciucurilor, caroseriei auto!

Mai departe


ŞTIRI ANTERIOARE