Hideg zsíroldó születésnap

25 évvel ezelőtt, egy új zsíroldó került a boltok polcaira, ami meghódította a magyar és külföldi háziasszonyok szívét! Töretlen sikerét annak köszönheti, hogy kíméletlenül bánik el a legmakacsabb zsírfoltokkal is! Ikonikus tisztítószer, ami gyorsan távolítja el a szennyeződéseket az égett, zsíros vagy kormos felületekről is.
A nehezen hozzáférhető helyeken is hatékonyan tisztít a szórófejes megoldásnak köszönhetően. Pár perc hatóidő után egy mozdulattal tüntethetjük el az odaégett maradványokat a konyhai felületekről.

Használd a tűzhelyed, a sütőtepsik és a rozsdamentes acéledények tisztítására. A Well Done hideg zsíroldó az olyan extrém szennyeződésekkel is könnyedén elbánik, mint például a gépjárművek zsíros alkatrészei! A háztartásban és a ház körül is bárhol megoldja a zsíros, makacs szennyeződések eltüntetését.

Hatékonyságát nemcsak a hazai fogyasztók előtt bizonyította, hanem a tengerentúlon is. Utánozhatatlan, egyedi összetétel, a leghatékonyabb zsíroldó termék! Well Done! Tiszta, és kész!