2024-ben is 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗯𝗿𝗮𝗻𝗱𝘀-𝗱í𝗷𝗮𝘀 𝗮 WELL DONE


Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy 2024-ben a WELL DONE márka elnyerte a Superbrands© címet immáron 8. alkalommal.

A Superbrands, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nívós elismerésben részesültünk és köszönjük kollégáinknak és vásárlóinknak, akik hozzájárultak ehhez a közös sikerhez

MAGYARBRANDS 2022

Örömmel jelentjük, hogy a „Kiváló fogyasztói márka” kategóriában a WellDone Kft. idén is Magyar Brands díjat nyert, immáron harmadik alkalommal.
A MagyarBrands program eredetileg kitűzött célja az elmúlt 12 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

Köszönjük az elismerést vásárlóinknak es partnereinknek, akik hozzájárultak ehhez a sikerhez, amely hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra!