Well Clean PET kisállatok utáni felmosó

Ezúton szeretnénk bemutatni legújabb fejlesztésünket, egy speciális, funkcionális terméket amelyet kifejezetten a kisállat tartók számára készítettünk. Új termékünk, a Well Clean PET kisállatok utáni felmosó 1l, tisztítja, illatosítja és fertőtleníti a háztatásban tartott, kisállatok okozta szennyeződések után a beltéri felületeket, burkolatokat, kellemes citrus illattal. Mindezt klórmentesen, így nem irritálja a kisállatok talpát, de biztosítja a tisztaságot és higiéniát a háztartásban.

Hivatalos statisztikák szerint az elmúlt, pandémiás időszakban minden második hazai otthonba kerültek kisállatok, elsősorban kiskutyák, így ezzel az innovatív termékkel egy létező és növekvő piaci igényt szolgálunk ki. Piackutatásaink alapján ez egy hiánypótló termék a hazai kiskereskedelemben, hasonló, de nem azonos terméket csak a kisállat szaküzletek forgalmaznak jelentősen magasabb árszinten. Ez alapján jogosan várhatjuk hogy megfelelve ennek a széles vásárlói keresletnek, a termék sikeres eladásokat fog generálni.

Klórmentes felületfertőtlenítő

Ragyogóan tiszta és higiénikus otthon klórmentesen, a Well Clean klórmentes felületfertőtlenítővel! Well Clean termékcsaládunk általános felületfertőtlenítő tagját úgy terveztük, hogy az egész lakást könnyedén és hatékonyan tisztán tarthasd vele.
Nem hagy foltot a felületeken és a kellemetlen tisztítószer szag miatt sem kell aggódnod. Használd bátran minden lemosható felületen!

Klórmentes, ezért a kisgyermekes családoknak is kiváló választás. Minden mosható burkolat, szaniter, berendezési és felszerelési tárgy felületét egyszerre fertőtleníthetjük és tisztíthatjuk vele.
A Well Clean termékek hármas fertőtlenítő hatásuknak köszönhetően a mikroorganizmusok 99,9%-át elpusztítják, így járulnak hozzá a tiszta és biztonságos otthon kialakításához. Széles antimikrobiális sprektrummal rendelkező termék: baktericid, MRSA, fungicid, szelektív virucid hatású fertőtlenítőszer.
Well Clean! Klórmentesen tiszta, és kész!

Konyhai fertőtlenítő hatású hideg zsíroldó

A Well Clean konyhai fertőtlenítő hatású zsíroldó, a klasszikus Well Done hideg zsíroldó klórmentes változata. Ötvöztük a hagyományt a klórmentes technikával és megalkottunk egy új zsíroldót, aminek a hatékonysága megegyezik a Well Done hideg zsíroldó tisztító hatásával. Használd a konyhában pont úgy, ahogyan az eredeti Well Done hideg zsíroldót!

Klórmentesen távolítja el a makacs zsírfoltokat, miközben fertőtleníti a felületet. Legyen ragyogóan tiszta a konyhád, ahol nem kell aggódnod sem a foltok, sem a baktériumok miatt. A konyhában különösen fontos a megfelelő higiénia, ezért a Well Clean zsíroldó széles antimikrobiális spektrummal rendelkezik, amelynek köszönhetően kíméletlen a baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben. Eltávolítja a nemkívánatos mikroorganizmusok 99,9%-át. Well Clean! Klórmentesen tiszta, és kész!

Klórmentes fürdőszobai fertőtlenítő

Egyszerre tisztít és fertőtlenít a Well Clean termékcsalád klórmentes fürdőszobai fertőtlenítője, amit úgy fejlesztettünk ki, hogy kíméletlen legyen a vízkő- és szappanlerakódásokhoz, mégis kíméletes a fürdőszobában megtalálható felületekhez. Ráadásul a háztartásokban felbukkanó nemkívánatos mikroorganizmusok 99,9%-át is elpusztítja, így tökéletes higiéniát és tisztaságot biztosít a fürdőben.

A Well Clean fürdőszobai fertőtlenítő széles antimikrobiális spektrummal rendelkező termék: baktericid, MRSA, fungicid, szelektív virucid hatású fertőtlenítőszer. Használd bátran a fürdőszobában megtalálható összes mosható burkolathoz, szaniterekhez, berendezési és felszerelési tárgyak tisztántartásához. Kombinált hatásának köszönhetően egyetlen tisztítószerrel varázsolhatsz tiszta és higiénikus fürdőszobát otthonodba. A Well Clean termékek klórmentesek, így kisgyerekes családokban is biztonsággal alkalmazható, hatékony tisztítószerek.
Well Clean! Klórmentesen tiszta, és kész!