Klórmentes felületfertőtlenítő

Ragyogóan tiszta és higiénikus otthon klórmentesen, a Well Clean klórmentes felületfertőtlenítővel! Well Clean termékcsaládunk általános felületfertőtlenítő tagját úgy terveztük, hogy az egész lakást könnyedén és hatékonyan tisztán tarthasd vele.
Nem hagy foltot a felületeken és a kellemetlen tisztítószer szag miatt sem kell aggódnod. Használd bátran minden lemosható felületen!

Klórmentes, ezért a kisgyermekes családoknak is kiváló választás. Minden mosható burkolat, szaniter, berendezési és felszerelési tárgy felületét egyszerre fertőtleníthetjük és tisztíthatjuk vele.
A Well Clean termékek hármas fertőtlenítő hatásuknak köszönhetően a mikroorganizmusok 99,9%-át elpusztítják, így járulnak hozzá a tiszta és biztonságos otthon kialakításához. Széles antimikrobiális sprektrummal rendelkező termék: baktericid, MRSA, fungicid, szelektív virucid hatású fertőtlenítőszer.
Well Clean! Klórmentesen tiszta, és kész!

Konyhai fertőtlenítő hatású hideg zsíroldó

A Well Clean konyhai fertőtlenítő hatású zsíroldó, a klasszikus Well Done hideg zsíroldó klórmentes változata. Ötvöztük a hagyományt a klórmentes technikával és megalkottunk egy új zsíroldót, aminek a hatékonysága megegyezik a Well Done hideg zsíroldó tisztító hatásával. Használd a konyhában pont úgy, ahogyan az eredeti Well Done hideg zsíroldót!

Klórmentesen távolítja el a makacs zsírfoltokat, miközben fertőtleníti a felületet. Legyen ragyogóan tiszta a konyhád, ahol nem kell aggódnod sem a foltok, sem a baktériumok miatt. A konyhában különösen fontos a megfelelő higiénia, ezért a Well Clean zsíroldó széles antimikrobiális spektrummal rendelkezik, amelynek köszönhetően kíméletlen a baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben. Eltávolítja a nemkívánatos mikroorganizmusok 99,9%-át. Well Clean! Klórmentesen tiszta, és kész!

Klórmentes fürdőszobai fertőtlenítő

Egyszerre tisztít és fertőtlenít a Well Clean termékcsalád klórmentes fürdőszobai fertőtlenítője, amit úgy fejlesztettünk ki, hogy kíméletlen legyen a vízkő- és szappanlerakódásokhoz, mégis kíméletes a fürdőszobában megtalálható felületekhez. Ráadásul a háztartásokban felbukkanó nemkívánatos mikroorganizmusok 99,9%-át is elpusztítja, így tökéletes higiéniát és tisztaságot biztosít a fürdőben.

A Well Clean fürdőszobai fertőtlenítő széles antimikrobiális spektrummal rendelkező termék: baktericid, MRSA, fungicid, szelektív virucid hatású fertőtlenítőszer. Használd bátran a fürdőszobában megtalálható összes mosható burkolathoz, szaniterekhez, berendezési és felszerelési tárgyak tisztántartásához. Kombinált hatásának köszönhetően egyetlen tisztítószerrel varázsolhatsz tiszta és higiénikus fürdőszobát otthonodba. A Well Clean termékek klórmentesek, így kisgyerekes családokban is biztonsággal alkalmazható, hatékony tisztítószerek.
Well Clean! Klórmentesen tiszta, és kész!